Ο Σαμαράς διόρισε την κόρη του Κουβέλη σε επιτροπή του δημοσίου

Του Βαγγέλη Τριάντη

«Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτης» λέει ο θυμόσοφος λαός. Φράση που ταιριάζει γάντι στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος φαίνεται ότι ξέρει να εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση του Μνημονίου, της εξαθλίωσης και των σκληρών οικονομικών μέτρων.

Όπως αποκαλύπτει το http://www.koutipandoras.gr, o κ. Κουβέλης διόρισε την κόρη του ως εκπρόσωπο του κόμματος στην Επιτροπή του Δημοσίου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση με ΑΔΑ: Β4Σ1ΘΩΠ-ΜΝ1, η οποία αναρτήθηκε και στη Διαύγεια και η οποία αφορά τον ορισμό μελών της «Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του ανθρώπου», διορίζεται ως τακτικό μέλος της Επιτροπής η κόρη του κ. Κουβέλη, Μαρία.

Μάλιστα η απόφαση φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος φαίνεται ότι δε χαλάει χατίρι στους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης.

Και μπορεί ο διορισμός της κόρης του κ. Κουβέλη να είναι καθόλα νόμιμος, ωστόσο προκύπτει ένα σοβαρό ηθικό ζήτημα που έχει να κάνει τόσο με την οικογενειοκρατία που διέπει το πολιτικό σύστημα, όσο και με την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

Στο μέσο πολίτη δίνεται μια αλγεινή εντύπωση. Ένας εκπρόσωπος της Αριστεράς, που μέχρι πρότινος κατήγγειλε τις μνημονιακές πολιτικές, δέχεται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, έναντι συγκεκριμένων ανταλλαγμάτων. Η ήδη καταρρακωμένη αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος βυθίζεται ακόμη πιο πολύ στα Τάρταρα της συγκυβέρνησης.

Διαβάστε τη σχετική απόφαση εδώ

πηγή: το Κουτί της Πανδώρας

Advertisements

3 thoughts on “Ο Σαμαράς διόρισε την κόρη του Κουβέλη σε επιτροπή του δημοσίου

  1. Για να είμαστε ακριβείς, ο Κουβέλης διόρισε την κόρη του εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ στην επιτροπή αυτή. Σύμφωνα με τον νόμο 2667/1998, όλα τα κόμματα που είναι αναγνωρισμένα κατά τον κανονισμό της βουλής ορίζουν έναν εκπρόσωπο και έναν αναπληρωματικό στην επιτροπή αυτή.

  2. Δεκτό, παρόλο που αυτό είναι γνωστό. Αυτό που δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι πως από ολόκληρο το χώρο της «υπεύθυνης αριστεράς», το πλέον κατάλληλο πρόσωπο, θεωρείται η κόρη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. Ξέρουμε όλοι τι λένε για τη γυναίκα του Καίσαρα, ειδικά σήμερα που έχει γίνει η ελληνική κοινωνία, ρωμαϊκή αρένα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s