»Τέλος στην ανοχή της βίας της Χ.Α.» Η υποκρισία στο μεγαλείο της!

Είμαστε κατοικοι της πιο υπέροχης, τρελής, άρρωστης ψυχασθενούς, σχιζοφρενικής, υποκριτικής και κάθε λογής εύκολης κριτικής, κοροϊδίας και αηδίας, και τέλος πάντων μοναδικής ιστορικής αμνησίας, σύγχρονης και μη, χώρας!

Εμείς είμαστε που ζούμε εδώ και χρόνια την υποβάθμιση των βασικών αξιών, ελευθερίας, αξιοπρέπειας, σεβασμού του διπλανού, φιλαλήθειας, σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και άπειρες ακόμα, μέρη ενός ατελείωτου καταλόγου. Γίναμε μάρτυρες του τελευταίου, μέχρι σήμερα, σχεδίου, από ΜΜΕ και κυβερνητικές δυνάμεις, της προώθησης ακροδεξιών, και φασιστικών απόψεων και πολιτικών , με τη νομιμοποίηση της Δικαιοσύνης η οποία… τυρί με χαμηλά λιπαρά! Με συγχωρείτε, τηρεί σιγήν ιχθύος!

Κι έτσι, αφού σήμερα αλωνίζουν κάθε λογής προστάτες του συστήματος («κανονικότητας της ζωής» όπως το πουλάνε σε δύσμοιρους, παρατημένους από το Κράτος, αλλά και με έλλειψη προσοχής σε πολλές περιπτώσεις από την Αριστερά), οι προστάτες αυτοί, «καθαρίζουν, ξένα ή εγχώρια (οσωνούπω) αποστήματα.

Παράλληλα, τους ανακαλύπτουν καμιά φορά, σε κανένα ανυπόγραφο και πλήρως υποκριτικό άρθρο, τα ΜΜΕ, που τους μαλώνουν και τους εγκαλούν στην έννομη τάξη…Ποιούς; Αυτούς που δεν πιστεύουν στην έννομη τάξη! Κάτι τέτοια άρθρα, με κάνουν να πιστεύω πως εαν είχε βρεθεί κάποιος να μαλώσει τον Χίτλερ, η Ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική…

Διαβάστε πόσο υπέροχα καταγγέλει τη δράση (που μόλις ανακαλύπτει) της Χρυσής Αυγής, το σημερινό άρθρο του Βημα online:

Ανοχή τέλος στη βία της Χρυσής Αυγής

Άλλο ένα επεισόδιο σε βάρος μεταναστών προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής,στη Ραφήνα αυτή τη φορά, στην εκεί εμπορική πανήγυρη.

Έβρισαν, προπηλάκισαν, γκρέμισαν πάγκους και γενικώς άσκησαν ρατσιστική βία,αντίστοιχη εκείνης που στα χρόνια του μεσοπολέμου ασκούσαν τα φασιστικά τάγματα εφόδου στη Γερμανία του Χίτλερ.

Είναι φανερό πια και δεν χωρεί καμία αμφιβολία ότι οι «στρατιώτες» του Μιχαλολιάκου εμπνέονται από εκείνη την εποχή, οργανώνουν, κατά τα ναζιστικά πρότυπα, τάγματα εφόδου και εξαπολύουν οργανωμένες επιθέσεις εναντίον μεταναστών.

Όπως είναι επίσης κοινώς αποδεκτό ότι αυτές οι επιθέσεις δεν ταιριάζουν στα ελληνικά ήθη,ούτε μπορούν να είναι ανεκτά σε μια συντεταγμένη και δημοκρατικώς οργανωμένη κοινωνία.

Τι άλλωστε μας βεβαιώνει ότι αύριο δεν θα επεκτείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον των πολιτικών και ιδεολογικών αντιπάλων τους;

Σήμερα είναι μετανάστες, αύριο μπορεί να είναι οι κομουνιστές, οι σοσιαλιστές, οι αναρχικοί και γιατί όχι οι ανάπηροι, οι ομοφυλόφιλοι και όσοι το ταραγμένο τους μυαλό διακρίνει ως εχθρούς και αντιπάλους.

Με άλλα λόγια το φασιστικό φαινόμενο της Χρυσής Αυγής δεν πάει άλλο.

Εξαντλούνται πλέον τα όρια ανοχής των δημοκρατικών πολιτών και όσο επιμένει στις λογικές ταγμάτων εφόδου δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να στήνει απέναντι πλήθη οργισμένα έτοιμα να πράξουν αναλόγως.

Και επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να εξελιχθεί σε θέατρο ανελέητων συγκρούσεων δεν μπορεί παρά η Χρυσή Αυγή να διαλύσει τις ομάδες βίας που διατηρεί στους κόλπους της.

Και ας μην ξεχνά ο κ.Μιχαλολιάκος ότι η ιδρυτική πράξη της Χρυσής Αυγής που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών υπόσχεται πίστη στους νόμους και τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Διάβασέ το εδώ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s